Wie ben ik ?

  • Ik ben Frederik Ameloot. Ik werd zo’n kleine 40 jaar geleden geboren in Oostende en werk als loketmedewerker bij bpost in Oostende.  Ik woon samen met Isabel Westerlinck en onze kinderen Karen en Kevin in Veldegem. Naast hen hou ik van muziek luisteren, acteren, KVO, reizen, … en lopen.

 

  • In 2005 kreeg de loopmicrobe mij te pakken. Samen met vrienden uit KSA Oostende, trokken we wekelijks de loopschoenen aan.  Al snel volgden de eerste wedstrijden in het Oostends Loopcriterium (OLC).  Nog altijd probeer ik in het OLC zoveel mogelijk wedstrijden mee te pikken.  Onze vriendengroep groeide uit tot een gezellige loopclub Vastgoedbox Running Team.  Ondertussen maken ook Isabel, Karen en Kevin zowel deel uit van de OLC-familie als van Vastgoedbox Running Team.

team2

 

  • Antwerpen 2008 was mijn eerste Marathon. Ik kon rekenen op heel wat supporters, die misschien dachten dat dit een eenmalige stunt zou zijn, maar ik kreeg de smaak goed te pakken.

 de 50e Marathon van Marathon naar Athene

  • Vijf jaar later liep ik in Oostende mijn 25e Marathon, én voor het eerst onder de 3 uur. Schitterend gevoel om dat in mijn stad Oostende te kunnen doen, maar wat nu ? Een nieuw doel : op mijn 40e mijn 50e Marathon lopen in Athene. Deze Marathon vindt plaats op zondag 12 november 2017 en loopt van Marathon naar Athene.

 

fre-runt