…6…5…4…3…2…1…

vuurwerk

Beste wensen en een goede gezondheid !  Een jaar is voorbij.  Voor mij werd dit een heel speciaal jaar.  Door de specifieke motivatie werd het een uitzonderlijk loopjaar, vol sportieve en extra-sportieve hoogtepunten.  Teveel om op te noemen, maar genoeg om er een YouTube-filmpje mee te vullen.

Bedankt aan iedereen, die dit jaar met mij meeliep, van ervaren ultralopers tot de start2run-ladies, die hun eerste loopstapjes zetten dit jaar.  Jullie waren allen geweldig !  Mijn kilometerteller stopte zondagmorgen op 4013km, een persoonlijk record en zo’n kleine 1000km meer dan mijn vorige PR.

De 50MarathonS-teller staat ondertussen op een onwaarschijnlijke 3500,78 euro, maar verscheidene mensen lieten mij vorige week nog weten nog een duit in het zakje te doen, dus wacht ik nog even op het eindrapport van Mieke van MS-Liga Vlaanderen om er een punt achter te zetten.

Bedankt aan iedereen, die mij dit jaar steunde in mijn project en zijn/haar steentje bijdroeg door de actie te delen of mij sponsorde.  Jullie waren allen geweldig !

Jullie zijn geweldig !

Bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s