De Warmste Week

warmsteweek

De warmste tijd van het jaar breekt weer aan.  Vanmorgen om 8u startte de twaalfde editie van De Warmste Week van Studio Brussel.  Al sinds het eerste jaar genoot ik van deze actie.  Toen ik nog alleen woonde, sliep ik zelfs in de zetel, om – als ik in de loop van de nacht wakker werd – zeker niets te missen.

Dit jaar neem ik ook weer deel aan de Warmathon in Brugge.  Vorig jaar liep ik er 16,2km, maar dit jaar start ik al om 14u en hoop er een stuk meer te lopen.  Gewoon genieten, is alweer de boodschap.

Natuurlijk is het de max dat iedereen deze week (en heel wat weken vooraf) zijn beste beentje (en heel wat andere ledematen) voor zet voor een goed doel veraf of dichtbij.  Toch wil ik jullie even laten nadenken over de drie onderstaande scenario’s :

  • Scenario 1 : Freetje geeft via Music for Life 50 euro aan MS-Liga Vlaanderen.  Dit kost Freetje 50 euro en levert MS-Liga Vlaanderen 50 euro op.
  • Scenario 2 : Freetje geeft via 50 MarathonS 50 euro aan MS-Liga Vlaanderen.  Via zijn belastingsaangifte krijgt hij hier volgend jaar 45% van terug.  Dus, dit kost Freetje 27,50 euro en levert MS-Liga Vlaanderen 50 euro op.
  • Scenario 3 : Freetje geeft via 50 MarathonS 90,91 euro aan MS-Liga Vlaanderen. Via zijn belastingsaangifte krijgt hij hier volgend jaar 45% van terug.  Dus, dit kost Freetje 50 euro en levert MS-Liga Vlaanderen 90,91 eur op.

Vorig week kreeg ik ook nog een verrassend telefoontje van de Weekbode (Krant van West-Vlaanderen) dat ik genomineerd werd voor ‘de Krak van de gemeente Zedelgem’.  Natuurlijk vind ik dat een heel mooie waardering voor de actie en hoop dat door de lokale bekendheid die dit meebrengt, misschien nog wat mensen de actie leren kennen en nog sponsoren.

Ondertussen staat de teller al boven de 3000 euro, maar er kan nog altijd wat bij. 🙂

In elk geval, geniet van De Warmste Week, draag je steentje bij aan een goed doel en ik wens u allen een vrolijk kerstfeest !

 

Een gedachte over “De Warmste Week

  1. Jouw toewijding is oprecht en hartverwarmend! Ik draag dan ook graag mijn steentje bij voor jouw goed doel tijdens de warmste week.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s