Wat is het leven ?

goalsVorige week een heel drukke week gehad, met vijf voorstellingen van ‘Ze houden van elkaar’ met Toneelgezelschap Spiegel.  Weinig geslapen en weinig gelopen… Slechts twee loopjes in één week !  Maar wel volledig genoten van deze andere, culturele prestatie.  Met een geweldig team zetten we een topprestatie neer.

Ondertussen komen heel wat mensen op mij af wat mijn volgende uitdaging zal zijn.  Ik heb al enkele ‘goals’ in mijn hoofd, maar nog geen definitieve keuze gemaakt voor volgend jaar.

Op langere termijn ligt mijn doel wel al vast : de 100e Marathon.  Het zou mooi, ambitieus zijn om deze te lopen in 2025.  Nog acht jaar te gaan, dus zes Marathons/jaar, als ik geen blessures oploop of last ondervind.  In 2025 loop ik 20 jaar, dat zou mooi zijn.

Er bestaat trouwens een ‘100 Marathon Club’, waar er ondertussen al 33 Belgen deel van uitmaken en één Oostendenaar trouwens, Koen Vansteenkiste (145 Marathons).  Ik vul sinds een aantal jaar ook al mijn Marathons in op de website en ontving zo voor mijn 50e Marathon een zilveren medaille (virtueel dus, hé).  Op naar goud !

Met mijn 50 Marathons ben ik op dit ogenblik 46e Belg.  Maar als ik zie dat de gemiddelde leeftijd van de 33 Belgen, die er honderd liepen, 57 jaar is en dat er slechts 3 zijn, die jonger zijn dan ikzelf, die al aan 50 zitten, ben ik duidelijk op goede weg.

Dus, het langetermijn-doel ligt vast.  De komende weken leg ik de doelen op korte termijn vast.

100

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s