een echte Xeppe Dupon

rustWeek 1 na Athene.  Ik heb slechts 45km gelopen en zelfs een wedstrijd geschrapt van mijn programma.  Ik neem me voor het vier weken kalmpjes aan te doen en wat lopen betreft en mijn lichaam wat rust te geven.  Ondertussen is er tijd voor een frietje, chips en een pintje !

Afgelopen vrijdag slaagden onze Start-2-Run-ladies op een schitterende wijze in hun 10km-test.  Ik haalde er de afgelopen maanden ook heel veel voldoening in om hen te zien progressie maken van 0 tot 5km, en nu zelfs tot 10km.  Wat volgt nu ? De Ten Miles… ? 😉

De 50MarathonS-rekening kreeg de laatste weken, ook na Athene, nog een serieuze boost.  Ik kreeg van heel wat mensen de vraag of er nog steeds gestort kan worden ? Vanzelfsprekend !  Op 31 december sluit ik mijn actie af, maar ook daarna kun je nog steeds MS-Liga Vlaanderen steunen, bijvoorbeeld via een doorlopende opdracht.

Bijstorten om aan 40 euro te komen, kan ook nog steeds.  Heb je bijvoorbeeld al 30 euro gestort, dan krijg je, als je voor 31/12 nog 10 euro bijstort, 18 euro terug door het fiscale attest !!  Dus krijg je meer terug, dan dat je nu nog bijstort; toch eens het overwegen waard.

elke sponsor ontvangt een echte Xeppe Dupon !

Ik heb mij de afgelopen week bezig gehouden de kaartjes te schrijven en te posten naar alle sponsors.  Elke sponsor, die gestort heeft voor de Marathon van Athene, krijgt deze week een mooi kunstwerkje in de bus van mijn petekind Xeppe.  Aangezien het aantal sponsors mijn stoutste dromen overtrof, zal wie later stortte, deze attentie begin december ontvangen.

Ik ben jullie allemaal, sponsor of niet, heel dankbaar.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s