R E A D Y

ready

Vanmorgen hebben we ons ingecheckt voor de heen- en terugvlucht naar Athene.  Deze week ontvang ik ook per e-mail mijn nummer en weet ik in welke wave ik mag starten.  Dit jaar is de Marathon van Athene volledig uitverkocht en starten 18 000 lopers in deze record-editie.  We starten in 11 waves tussen 9u en 9u38.  De wedstrijd is ook te volgen via een app, waarbij je de lopers (en ook mij dus) kunt volgen gedurende de wedstrijd.

Ondertussen ben ik de bundel met de race-info al eens aan het doorpluizen.  Er vertrekken zondag 12 november vanop 6 plaatsen in Athene bussen naar Marathon voor de lopers.  Deze bussen vertrekken tussen 5u30 en 6u45 ! Ten laatste één uur voor de officiële start (8u dus) moet elke loper in de start-zone zijn.  Dat wordt dus zeker een lange ochtend, nog voor de start.

De training zit er nu eigenlijk op.  Ik trainde de afgelopen twee maanden meer dan 800km, meer dan ooit voordien.  Met nog slechts 61,3 trainingskilometers voor de Marathon in tien dagen tijd, hoop ik helemaal uitgerust aan de start te staan.  Ik reken op de supercompensatie !  Nu nog proberen voldoende te slapen en de laatste dagen de alcohol links te laten liggen, voor een superfit en supergezond lichaam.

Ook de kleine attentie voor elke sponsor ligt hier al op jullie te wachten.  Ook voor wie nog wil bijdragen, zijn het ook de laatste dagen.  Vorige week ontving ik het nieuwe sponsor-overzicht van de MS-Liga.  Meer dan 2000 euro sponsorden jullie al !  Maar enkele mensen lieten mij weten, dat zij ook nog hun duit in het zakje willen doen.

Jij ook nog ?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s