Aftellen…

aftellen

Het aftellen is nu wel echt begonnen.  Donderdag is het exact nog één maand naar de Athene Marathon.  Dagelijks word ik er nu wel op aangesproken, wat natuurlijk leuk is te weten dat zoveel mensen meeleven.

Dit is mijn programma voor de laatste 5 weken :

  • 9-15/10 : 100,2 km (+ 7 km)
  • 16-22/10 : 60 km (+ 7 km)
  • 23-29/10 : 98,4 km (+ 7 km)
  • 30/10-5/11 : 74 km (+ 7 km)
  • 6/11-12/11 : 77,2 km (+ 6 km)

Nog twee zware weken en drie kalmere weken resten mij.  De kilometers tussen de haakjes zijn een extraatje, die ik mezelf gun, zodat ik na de Marathon op 4000 kilometer uitkom in één jaar.  Vreemd genoeg moet ik na zo’n intens loopjaar me eerder afremmen dan opladen.  Hoe meer ik loop, hoe liever ik het doe.

Afgelopen zondag om 6u30 opgestaan om 27km te kunnen lopen, met voor een deel het gezelschap van Miguel en Laurent.  Deze zondag staat er geen training in Tillegembos op het menu, maar neem ik deel aan de Great Bruges Half Marathon, waar ik nog een stukje aan brei.

Een dag eerder is er de Massajogging ‘De Olifant’, traditioneel de afsluiter van het Oostends Loopcriterium.  Dat betekent nog één keer knallen om zowel met ons team als individueel nog het maximum eruit te halen.  Nog één keer stress dit jaar 😉

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s