an Ostend Night

on

Vrijdagavond liep ik in Oostende de vijftiende wedstrijd van het Oostends Loopcriterium.  Ondanks een mooie 11e plaats was ik toch niet heel tevreden over de prestatie.  Toch kon ik, dankzij een 2e plaats in mijn categorie, alweer met een mooie fruitmand naar huis.  Met nog drie wedstrijden te gaan, sta ik in de categorie Heren 2 (36-45 jaar) derde, op 14 punten van de eerste.  Mijn doel blijft deze achterstand nog weg te werken in de komende drie wedstrijden en het seizoen, net als in 2015, als eerste af te sluiten.

Zaterdag liep ik dan mee in de eerste editie van de Corneliusrun in Veldegem.  Ik besloot zowel de 5km als de 10km te lopen.  Waarom ? Omdat het kon.  Met een derde en een zesde plaats in heel scherpe tijden, was ik heel tevreden.  En blij dat Isabel alweer wat beter was en van de zijlijn kon supporteren.

Zondagochtend liep de duurtraining dan heel wat moeilijker, maar misschien was dat te wijten aan die drie wedstrijden in twee dagen.  Ik kon de training in elk geval zoals voorzien afwerken, enkel een stuk trager.

Deze week staat er slechts één wedstrijd op het programma : de Ostend Night Run.  Na een 3e plaats op de 7km in 2015 en een comeback, samen met Maaike en Nancy, ga ik nu voor de 21km.  Ik kijk er naar uit.

Succes aan alle teammaatjes van Vastgoedbox – Team X, maar ook alle andere Vastgoedbox- en bpost-lopers.  Ik ben vooral benieuwd naar de prestaties van Brecht, Nick, Jo en Marco op de Halve Marathon.  Voor de 14km duim ik in de eerste plaats voor Lise.  Maar mijn hoofd en hart zullen natuurlijk vooral bij Wendy, Muriëlle, Christelle, Gail, Griet en Valerie zijn… onze start-to-run-ladies van deze lente !

Geniet er allemaal van !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s