Doe zo voort.

klas1hooftaline

 

Twee weken geleden zou er op mijn rapport gestaan hebben : “Frederik kan veel beter”. Vorige week was “Uitstekend gewerkt !” de opmerking geweest.  De cijfers spreken voor zich en ik ben dan ook heel tevreden met mijn rapport :

 • Dagelijks werk :
  • – gewicht : 71,3kg (73,1kg)
  • – gelopen : 120km (51km)
  • – slaap : + 1 uur/nacht
  • – water : 1,5l/dag
 • Toetsen :
  • – Dwars door Nieuwe Koerswijk : 10e (3:38/km)
  • – Sint-Henricusloop : 4e (3:37/km)

Ik denk niet dat ik ooit al 120km liep in een week, en het was zeker ook niet de bedoeling, maar het toont wel de grote goesting vorige week.  Ondertussen is het nog twee maanden naar de Marathon.  Deze week staat nog een rustig weekje gepland; daarna is het echt opbouwen naar Athene.

Mijn kilometerteller staat nu (sinds 12 november vorig jaar) op 3199km.  Volgens mijn trainingsschema restten mij nog 701km naar het Olympisch Stadion.  Vreemd, want volgens Google Maps is het nog 2902km. 😉  In elk geval, het aftellen zal nu snel gaan, met het einde in zicht.

Maar het tellertje dat voor mij nog belangrijker is, is de sponsoring.  Tot en met zondag werd al 1916,58 euro gesponsord.  Een schitterend resultaat alvast, waarvoor ik elke sponsor dank.  Gaan we deze week boven de 2000 euro ?

Ik verdien toch nog een zakcentje voor mijn goed rapport of niet ? 😉

Ondanks de rustige week staan er toch twee wedstrijden op het menu : vrijdag ‘Dwars door het Westerkwartier’ in Oostende, zaterdag de ‘Corneliusrun’ in Veldegem.  Vandaag heb ik me ook ingeschreven voor de ‘Ostend Night Run’, waarbij ik last minute toch koos voor de 21km, om team bpost te steunen.

bpost, net als ik , altijd onderweg…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s