verwen jezelf

schoenn

Een mens moet zich soms al eens verwennen, dacht ik zaterdag.  Prompt bestelde ik mobiel twee paar loopschoenen.  Een loper heeft niet veel nodig om te lopen, maar een goed paar schoenen is toch het minimum.  Een speciale wedstrijd verdient een speciaal paar.

Vorige week 72 kilometer gelopen, met op zondag een mooie halve Marathon met een goed gevoel, ondanks de warme temperaturen.  Zaterdag, op de wedstrijd in Keiem liep het – weeral – niet zo goed.  Ik finishte als 19e, maar mijn snelheid lag alweer zo’n 10% lager dan in mijn piek in april-mei-juni.

Het is waarschijnlijk ijdele hoop dat ik die snelheid zou kunnen behouden.  Maar als ik de uitslag bekijk, bereik ik waarschijnlijk de 7e plaats in het Houtlandcriterium bij de Veteranen A.  Dit criterium was geen ambitie van mij en ondanks het missen van heel wat wedstrijden, evenaar ik mijn beste klassement in dit criterium.  Nog even afwachten…

September wordt nog een drukke (en belangrijke) loopmaand met zes wedstrijden in 30 dagen.  Belangrijk omdat het Oostends Loopcriterium op zijn einde loopt.  Met Vastgoedbox – Team X proberen we onze podiumplek te behouden, zelf probeer ik nog van 3 naar 1 te springen bij de Heren 2.

Maar de belangrijkste ambitie is gezond te blijven tot 12 november 2017.  Daar dacht ik vorige week donderdag aan, toen ik – gestruikeld over een boomwortel – in het bos op de grond lag…

 

Een gedachte over “verwen jezelf

  1. roze schoenen, hmmmm, ik mag hopen dat het is om assortie te zijn met je outfit ? Wat is dat toch in die bossen rond Veldegem ? Everzwijnen, buizerds, en nu ook nog met de neus naar de grond lopen ivm boomwortels ….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s