SuperWoman

super

Joepie, het is vakantie! Afgelopen vrijdag mocht ik de deur van het postkantoor voor twee weken achter mij dicht trekken. Daarna onmiddellijk de trein naar Ardooie voor de Jogging van De Tassche en dan naar huis.

Zaterdagochtend vertrokken Isabel en de kinderen dan met de auto op reis. En jij dan, Fré? Hoor ik denk je aan. Wel, een beetje gek zijn, doet niet erg. Maar in mijn geval constateer ik toch regelmatig dat een hogere dosis gekkelijkheid ook geen pijn veroorzaakt.

Ik ben zaterdagmiddag naar Oostende getrokken om deel te nemen aan de Schorreloop. Onmiddellijk na de wedstrijd naar het station om na drie keer overstappen iets na middernacht aan te komen in Düsseldorf Flughafen. Na enkele uren op de luchthaven ‘getjoold’ te hebben, de vliegtuig naar Hamburg en eenhalf uur later ging ik bij het ontbijt met de rest van het gezin.

Als je samen bent met een vrouw, die daar begrip voor toont … Een vrouw die begrijpt dat haar man de laatste jaar 3660km gelopen heeft en dus heel wat uren van huis was … Een vrouw die je bijstaat tijdens je ziekte , Je stimuleert, je steunt in al je gekke plannen, … die begrijpt dat je voor de wedstrijden soms stress heeft en dan misschien wat ongenietbaar bent … die begrijpt dat je na de wedstrijd nog een paar uur blijft voor de prijsuitreiking.

Die vrouw, die in 2012 samen met mij een marathon liep, om ook mee te maken, wat dat is en die dat trouwens schitterend gedaan heeft …

Die vrouw moet toch SuperWoman zijn?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s