naar de apotheker

tp

Vorige week liep ik vijf dagen … niet, wat mij mijn laagste weektotaal aan loopkilometers opleverde van de laatste 50 weken.  Zaterdagavond liep het eerste loopje bovendien ook helemaal niet goed.  Och, geen zorgen, morgen beter.

Maar zondagmiddag verliep mijn tweede loopje integendeel nog veel slechter dan de dag voordien.  De eerste kilometer gingen al moeilijker, maar waar het normaal beter gaat, ging het enkel bergaf.  De laatste kilometers moest ik mezelf echt forceren om nog vooruit te raken.  Mijn benen weigerden gewoon mee te werken.

Lag het aan de vermoeiende over-en-weer-busreis naar Marseille ? Moet ik wisselen van schoenen ? Teveel kilometers/Marathons in de afgelopen twaalf maanden ? Misschien meer rusten ? Of net meer trainen ? Is dit een reactie op mijn ultraloop ? … kortom een wervelwind van vragen in mijn  hoofd.

Na een nachtje slapen, besluit ik mijn oorspronkelijke plannen te behouden : nog drie weken rustig aan tot na mijn verjaardag en dan opnieuw twaalf weken opbouwen naar Athene, Nummer 50.  Vrijdag en zaterdag loop ik nog twee wedstrijden, in Ardooie en in Oostende, maar luister ik naar mijn lichaam en benen.

Qua lopen volg ik de komende drie weken geen schema, maar loop ik wanneer ik zin heb en las ik dus ook voldoende rust in.  Misschien koop ik nog een nieuw paar loopschoenen, richting Athene.

Vanavond besloot ik, samen met Isabel, de laatste loopzorgen uit mijn hoofd weg te blazen en trokken we naar The Pharmacy in Knokke.  Mmmmm, niet de klassieke cocktails, maar unieke sensaties voor je reuk en smaak.  Een aanrader, voor wie eens een ander soort apotheker zoekt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s