Santé, Fred !

bieren.png

Vorige week had ik het erover dat ik twijfelde welke wedstrijden ik afgelopen weekend zou lopen en aan welke intensiteit.

Vrijdagavond trok ik naar Zwevezele, een wedstrijd, die deel uitmaakt van het Running Centrum-criterium.  Ik startte iets behoudener dan anders, maar algauw gaf ik toch het volle pond.  Ik had heel veel last van het warme weer en kwam aan met een slecht, ontgoocheld gevoel.  Al besefte ik een uur later dat een 16e plaats zeker niet slecht was.

Zaterdag zou ik mijn benen een dagje rust gunnen, maar toen Voader me belde om te vragen of ik in Moere zou lopen, zei ik toch ja.  De wedstrijd was slechts 5 km, dus besloot ik mij niet te sparen.  17 minuten later mocht ik voor de 4e keer zegevieren, met voor het eerst een trotse Voader aan mijn zijde (de vorige keren was hij er niet, niet dat hij niet trots was…).  Super-gevoel !

Zondag was er dan het hoofdmenu in Luik : de Beerlovers’ Marathon.  Ik startte – verstandig – behoedzaam en genoot van de vele verklede deelnemers en het heel mooie, onverwacht groene parcours.  Halfweg 1u48’06.  Rekening houdende dat de tweede helft vlak was, langs de Maas, besloot ik mijn tempo wat op te drijven om in de buurt van de 3u30 uit te komen.  Ik wilde ook de naam van de Marathon alle eer aan te doen en vanaf 30km bij elke bier-stop ééntje te drinken.

1u36’08 en zeven bierproevertjes later kwam ik meer dan voldaan aan.  Nooit zo genoten van een Marathon… deze smaakt echt naar meer 😉

Dus, drie wedstrijden op 42 uur ging blijkbaar vlot.  Is het voor herhaling vatbaar of aan te raden ? Ik weet het niet, maar ik heb er echt ongelooflijk van genoten.

Ik ga er nu nog ééntje op drinken, si.

Santé, Fred !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s