Trots.

NEW_ATH_MARATHON_05

Inschrijving Athens Authentic Marathon, check.  Vlucht heen en terug, check.  Hotel boeken, check.  Organisatorisch heb ik afgelopen week het een en ander geregeld.  Voor de duidelijkheid : ik heb dit alles zelf betaald.  Jullie sponsoring gaat volledig naar MS-Liga Vlaanderen.  Ondertussen gaat de teller richting 1000 euro ! 1000x bedankt aan elke sponsor…

Zaterdag en vandaag stond ik aan de start van 10km-wedstrijden in Oostende en Ichtegem.  Zo liep ik in mijn ‘rust’-week toch 61km.  Ik probeer deze week mijn best te doen om nog wat minder te lopen.

Twee loopafspraken staan echter al op de kalender aangekruist.  Vanaf morgen begeleid ik op dinsdag en donderdag 20 dames op weg naar 5 kilometer, in een Start2Run-programma van de Stad Oostende, samen met vrienden Lise en Nick.  Eerste les morgen : hou van het lopen, geniet ervan, dan komt al de rest vanzelf.

Ik ben trouwens supertrots op mijn broer, die onlangs ook al de kaap van de 5km overschreed als loper.  Al moet hij nog wat werken, aan het genieten… ;-).  En nu ik toch bezig ben, wil ik ook nog twee sporters in de bloemetjes zetten.   Xeppe, mijn petekind, liep zaterdag de kidsrun in de Hazegrasloop, dag op dag zes jaar nadat zijn papa en mama, Thomas en Kerlijn, mij vroegen peter te worden van hun ‘spruitje’.

De laatste ‘proficiat’ gaat richting mijn mama, ex-zaakvoerder van ‘Ria Geldof&Zonen’, die sinds januari ook meermaals per week geniet van het sportvirus !  Trots wi, mama !

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s