Vroegboekkorting

kras-kortingsdagen-vroegboekkorting-760x360

Beste vrienden,

In de donkerste dagen van het jaar zoeken we al verlangend in de reisbrochures, waar we volgende zomer heen willen.  Mijn doel ligt nog een eind achter de zomer, maar in november zal het zonnetje ook wel nog schijnen over Griekenland.

Maar hoe zit het nu met die vroegboekkorting, hoor ik je denken…

Voor elke storting vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.  Aangezien we de laatste week van 2016 zijn, ontvangt wie deze week nog stort een fiscaal attest voor het kalenderjaar 2016.   Dit leidt tot een belastingvermindering van 45% van het gestorte bedrag.

Stort deze week nog op de rekening van MS-Liga Vlaanderen (BE97 0000 0001 4649) en ontvang in maart 2017 je fiscaal attest voor je belastingsaangifte.  Opgelet, het bedrag moet ten laatste vrijdag op de rekening staan.

stort vandaag nog en

geniet van je vroegboekkorting

Belangrijk om weten: iedere euro die je stort, gaat rechtstreeks naar MS-Liga Vlaanderen! Het geld wordt dus niet gebruikt voor mijn reis naar Athene, maar wel voor de hulp aan mensen met MS en de strijd tegen MS.

Zondag start het nieuwe jaar.  Ik wens iedereen alvast een goede gezondheid, veel liefde en passie in alles wat je doet.

In het nieuwe jaar mag je elke week nieuws verwachten i.v.m. 50 Marathons.  Help de MS-Liga door geld te storten, de blog te delen en onder familie en vrienden te verspreiden.

Een zoen van je kleine kapoen,

Fré.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s